Horecatafels van een groothandel in Nederland

Wilt u horecatafels kopen van een groothandel in Zevenaar, nabij Arnhem in Nederland? Horeca Project Interieur in Nederland is zowel fabrikant en leverancier van diverse soorten en stijlen horecatafels. Bij ons vindt u exclusieve producten met een natuurlijke uitstraling. Zo kunt het interieur van uw horecaonderneming verrijken met een luxe sfeer. Bekijk het aanbod van onze producten.

Fabrikant en leverancier: modulaire horecatafels van een groothandel in Nederland

Doordat onze groothandel in Nederland zowel leverancier als fabrikant is van de producten, heeft u de mogelijkheid om uw horecatafels volledig op maat te laten maken. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar eiken horecatafels met een donker of lichte afwerking, dan zit u bij onze groothandel in Nederland helemaal goed.  Zo bepaalt u zelf de afwerking van de tafel en welk type poten eronder komen. U heeft dus helemaal in eigen hand wat uw keuze in horecatafels wordt bij ons als leverancier in Nederland. Zo kunt u uw horecatafels perfect afstemmen op de rest van het interieur.

Horecatafels en ander interieur kopen bij een fabrikant in Nederland

Bent u op zoek naar een leverancier voor horecatafels en ander interieur voor in uw horecagelegenheid in Nederland? Bij ons vindt u ook luxe horecadinerbanken en horecastoelen. Onze horecadinerbanken en horecastoelen zijn ook volledig aan te passen in verschillende stijlen. Zo kunt u een prachtig en uniek interieur samenstellen, volledig naar eigen wens.

Maak een afspraak en bekijk de diverse opstellingen in onze showroom

Wilt u de gehele collectie horecatafels bekijken van de onze groothandel in Nederland? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom. Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten over onze werkwijze? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 06 – 535 61 275 of per email via info@horecaprojectinterieur.nl. Uiteraard kunt u ook altijd het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

test
test
test

Boomstam tafel

Afmetingen: 80 x 220 cm

Eiken blank

Afmetingen: 100 x 200 cm

Eiken blank

Afmetingen: 100 x 200 cm
test
test

Eiken donkergeloogd

Afmetingen: 90 x 240 cm

Horeca tafel

Afmetingen: 100 x 100 cm