Horecastoelen van een leverancier in Nederland

Wilt u horecastoelen bestellen bij een leverancier in Nederland? Onze groothandel in Nederland is zowel fabrikant als leverancier van horecastoelen. Hierom kunt u bij Horeca Project Interieur voordelig interieur kopen. Deze stoelen zijn zowel geschikt voor horecadoeleinden, maar ook voor andere projecten, zoals bijvoorbeeld vergader- en kantoorruimtes. Zo kunt u uw gewenste stoelen kiezen voor uw beoogde ruimtes. Bekijk onze mooie collecties in de showroom in Zevenaar, nabij Arnhem.

Groothandel van horecastoelen: bestellen bij een leverancier in Nederland

De stoelen die u bij onze groothandel in Nederland kunt bestellen, kunnen worden gestoffeerd in tal van verschillende materialen van hoge kwaliteit. Dit is hét voordeel, dat ons bedrijf zowel een fabrikant als leverancier is van horecastoelen in Nederland. Met behulp van ons professionele advies zorgen wij dat u de gewenste horeca stoelen kunt bestellen bij onze groothandel in Nederland. Wij leveren maatwerk en begeleiden u van begin tot eind met het maken van de juiste keuzes.

Leverancier in Nederland van horecastoelen en andere interieur

Naast horecastoelen is ons bedrijf in Nederland fabrikant van diverse andere soorten interieur. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor horecadinerbanken, die mooi bij uw nieuwe stoelen passen. Daarnaast biedt ons assortiment ook een ruime keuze in horecatafels. U kunt al deze producten laten produceren geheel volgens uw eigen wens. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het volledige interieur of bar bekleden in een specifieke stijl. Bent u op zoek naar een specifiek thema? Bekijk dan de mogelijkheden samen met een van onze adviseurs.

Kies uw favoriete model stoel en bestel nu online

Wilt u horecastoelen bestellen direct bij de fabrikant of leverancier in Nederland? Bekijk dan onze horecastoelen in de showroom van onze groothandel in Nederland. Ons volledige aanbod staat hier klaar voor u. Maak een afspraak en bekijk de producten samen met een van onze adviseurs. Wij gaan graag met u zitten om uw wensen te bespreken, onder het genot van een lekker kopje koffie. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 – 535 61 275, stuur een e-mail via info@horecaprojectinterieur.nl of vul het contactformulier in. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Adam + arm stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Adam stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Iris stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Isabell stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Bianca + arm stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Jack stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Louisa + capiton stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm

Rome stoel

Afmeting: 50 x 50 x 140 cm